Wednesday, February 29, 2012

Pollastre amb panses i arròs thai












Ingredients (3 persones):

2 dents d'all picats
1 pebrot tendre verd
1 pit de pollastre
50 g de panses
200 ml de vi blanc semidolç
250 ml de brou de pollastre
suc de mitja llimona
canyella
nou moscada
150 g d'arròs blanc Thai

Preparació:

Tallem el pit de pollastre en trossos allargats i els salpebrem. Els fregim amb molt poc d'oli d'oliva i els reservem. A la mateixa paella sofregim el pebrot tendre verd tallat en rodanxes fines amb els alls picats. Afegim les panses, el pollastre, el suc de llimona, una mica de canyella, una mica de nou moscada ratllada i el vi blanc. Passats uns minuts afegim el brou de pollastre i deixem coure uns vint minuts fins que la salsa estigui reduïda. Acompanyem el plat amb arròs blanc Thai.


1 comment:

Jo mateixa said...

Ha se ser boníssim.
Canviaré el pebrot per carbassó o porro i segur que ha de quedar igual de bo. Me l'apunto.