Saturday, March 3, 2012

Pastís de xocolata cremós


Ingredients (3 persones):

175 g de xocolata puro Valor
150 g de mantega
180 g de sucre de llustre
50 g de farina Mix Dolci-Mix C Schär
25 g de Maizena
4 ous

Preparació:

Desfem la xocolata amb la mantega al microones a baixa potència per evitar que es cremi. Encenem el forn a 180º. Separem els rovells de les clares. Batem els rovells amb el sucre fins que tenguin una consistència cremosa. Els hi afegim la xocolata, la farina i la maizena tamisades, a poc a poc i remenant continuament. Incorporem les clares muntades a punt de neu i les mesclem amb cura amb la resta dels ingredients, fins aconseguir una massa homogènia. Pintem un motllo rectangular amb mantega, hi posem la massa i la deixem al forn durant uns 30 minuts aproximadament. Decorem el pastís amb sucre de llustre.
La recepta original la podeu trobar a la pàgina de receptes de Caprabo http://www.caprabo.com/recetas/cat/postres_detallado.html?lmx=/contenidos/recetas/postres/dificultad_media/tiempo_00_30__01_00/pastel_chocolate_helado.html#

4 comments:

MARISA o famalap said...

Tiene una pinta fabulosa, gracias por compartir la receta!!

Bicos

Es Molí sense gluten said...

Hola. Som una parella de Santa Margalida que tenim dos familiars amb celiaquia. Em començat un projecte per a les persones que pateixen aquesta enfemetat i el seu entorn de familiars i amics. És un espai obert on compartir experiències. El nostre blog és: http://esmolisensegluten.blogspot.com.es
Si estàs d'acord podriem intercanviar els nostres enllaços.
Moltes gràcies i salut

Anna said...

Júlia, m'encanta el teu bloc i les teves receptes!!

t'he concedit el Liebster Blog Award, si vols acceptar-lo hauràs d'anar a aquest enllaç!

http://lannaalpaisdelesmeravelles.blogspot.com.es/2012/10/liebster-blog-award.html

Gràcies per tot i continua penjant receptes, si et plau!!

Eva Macià said...

Acabo de descobrir-te buscant receptes sense gluten i m'agrada molt les coses que proposes! no he trobat l'enllaç per fer-me seguidora i rebre les actualitzacions, però intentaré estar alerta ;-)